Workshops

offerte teambuilding aanvragen

Workshop icecarven voor groepen

Bent u op zoek naar een gezellige dag uit met familie of vrienden? Of zoekt u een activiteit voor een vrijgezellen feest? Dat kan heel goed bij een workshop icecarving. Gezellig, spannend, sprankelend, stoer, leuk, maar vooral anders!

Voorafgaand aan de workshop geeft professioneel icecarver Wim Voskrijgt een demonstratie icecarving. Hij maakt een prachtig kunstwerk uit een transparant blok ijs. Daarna krijgt u van Wim een goede instructie en kunt u alleen of in tweetallen zelf aan de slag met een blok ijs van 35x25x50 cm.

Wim zal u tijdens de workshop professioneel begeleiden met het creatieve proces en de technische uitvoering.

De prijzen voor de workshop zijn afhankelijk van o.a. uw wensen en de groepsgrootte. U kunt een vrijblijvende offerte opvragen door een e-mail te sturen of telefonische contact op te nemen. De prijzen zijn inclusief ijsblokken.

Locatie

De workshop ijshakken kan in Orvelte te laten plaatsvinden op locatie bij Wim Vos. Ook kan de workshop ijshakken plaatsvinden op een door u gekozen locatie. Vraag naar de mogelijkheden.

Arrangement

Naast het Icecarven zijn er veel mogelijkheden om de dag compleet te maken. Wat dacht u van een bezoek aan de klompenmaker, de smid, de glasblazer of de kaasmaker. En voor een leuke sportieve activiteit kunt u terecht bij Pitch&Putt Golf Orvelte.

Vraag gerust naar de mogelijkheden voor de invulling van een leuke dag voor u en uw familie of vrienden

Download hier de icecarve folder (pdf | 633Kb)